You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Unieke bloemschikkingen

Veerle, Floral Design, bloemen zoals u rouwt
Ik vertaal uw emoties bij een overlijden in uniek grafwerk naar uw smaak en budget. Afscheid nemen is nooit gemakkelijk... Als iemand die u dierbaar is komt te overlijden, komen er veel emoties naar boven... bloemen vertolken dan op een unieke en mooie manier al deze gevoelens.

'BLOEMEN VERZACHTEN HET VERDRIET'

Specialist sinds 2003

Ik, Floral Design, ben al sinds mijn ontstaan in 2003 de geprefereerde partner van mijn vele klanten om te zorgen voor aangepast en tot in de puntjes afgewerkt grafwerk. Ik sta er op om steeds met verse bloemen te werken in tegenstelling tot vele anderen. Ik vind het een eer om voor u te mogen werken op zo een moeilijk moment en daarom kan u er op vertrouwen dat de gemaakte afspraken gevolgd worden en u niet voor verrassingen komt te staan.

Uw smaak, uw budget, uw vertrouwen

Graag nodig ik u uit om in de portfolio van grafwerk en rouwwerk voor begrafenissen een eerste kennismaking met mijn werk te maken. Neem daarna zonder verdere verplichtingen  contact met mij op zodat ik uw bloemenwensen verder kan uitwerken volgens uw smaak en budget.Ontdek onze

Prachtige boeketten

Onze floristen